• La portaveu, Maria Jesús Sanchis, critica que “els veïns hagen de desplaçar-se a altres localitats per a informar-se”

 

Borriana, divendres 6 de maig de 2016. La portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Borriana, Maria Jesús Sanchis, ha lamentat que el servei de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), “funcione d’una manera poc eficient a causa de la falta de personal, comportant, en moltes ocasions que els veïns no puguen informar-se en trobar-la tancada o hagen de desplaçar-se, fins i tot, a altres localitats”.

En aquest sentit, l’edil de C’s ha assenyalat que “la regidora de Comerç no ha donat cap solució al problema, més aviat, ha posat excuses i traves per a no explicar a l’oposició i als borrianencs què és el que està ocorrent”. Segons ha aclarit Sanchis, “pel que sembla, la tècnica responsable del servei es troba de vacances i, d’acord amb la representant de l’àrea, no existeix cap altre tècnic capacitat per a substituir-la actualment”.

Finalment, la portaveu ha sentenciat que “aquest tipus de situacions es poden planificar i preveure amb anterioritat per a no perjudicar així als veïns de Borriana que estan pagant un servei que no es dóna per la mala gestió del Govern municipal”.

fotoMªjesus (1)