• La portaveu, Araceli de Moya, afig que ”la diversificació de l’oferta esportiva dinamitza l’economia i incrementa l’arribada de turistes”

 

Orpesa, dijous 12 de maig de 2016. La portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament d’Orpesa, Araceli de Moya, ha aconseguit “el suport unànime per a la celebració d’un campionat de surf en la localitat”.Aquesta mesura ajudarà a diversificar l’oferta esportiva, dinamitzant l’economia en els mesos de temporada baixa i incrementant l’arribada de turistes”, ha afegit de Moya.

En aquest sentit, l’edil ha aclarit que “C’s ha proposat la consignació d’una partida pressupostària de 25.000 euros a càrrec del remanent per a fer front a l’organització d’aquest esdeveniment”. Així mateix, de Moya ha aprofitat per a recordar que “Ciutadans s’ha reunit amb el Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, així com amb professionals del sector amb la finalitat de traslladar-los la iniciativa i els beneficis que aquesta tindria tant per a la localitat com per a la resta del territori valencià”.

D’altra banda, la portaveu també ha agraït “el recolzament a les mesures de C’s sobre l’engegada d’un ple municipal infantil i d’una escola de teatre”. “La primera permet fomentar la participació activa en la vida pública i social des d’edats primerenques, mentre que la segona promou la cultura i la cohesió social d’Orpesa a través del teatre i la literatura”, ha sentenciat la regidora.

20160512 portavoz de Ciudadanos en el Ayuntamiento de Oropesa, Araceli de Moya