• La portaveu Cristina Fernández celebra que “la iniciativa de C’s d’un transport ràpid per la CV-149 entre la capital i el municipi isquera endavant en Diputació”

 

Benicàssim, dimecres 18 de maig de 2016. La portaveu de Ciutadans (C’s) a Benicàssim, Cristina Fernández, ha registrat en l’Ajuntament una proposta amb la finalitat de garantir l’ordre i la convivència durant la celebració dels festivals en el municipi. “Els festivals formen part de l’ADN de la nostra província i ens situen en el mapa, nacional i internacional, i a més, dinamitzen l’economia de hostalers, hotelers i autònoms”, però Fernández ha afegit que “durant els dies en què transcorren els concerts no podem permetre que els drets dels veïns i les platges de Benicàssim estiguen en situacions lamentables”. Fernández, respecte a la seua proposta, ha declarat que “es tracta de garantir un ordre i convivència entre els que viuen ací i els que vénen als concerts i per a açò, tant l’Ajuntament com la policia local han de treballar de forma coordinada perquè els veïns no ens traslladen les queixes d’altres anys”.

 

“Els grans esdeveniments no poden desembocar en gent ocupant les platges dia i nit i el mobiliari urbà”, ha declarat la portaveu de C’s. Fernández ha conclòs que “cal cercar un equilibri per a garantir que Benicàssim no es convertisca en una ciutat sense llei durant uns dies, ja que hi ha veïns i turistes que paguen tot l’any uns impostos perquè el poble estiga en bones condicions”.

 

D’altra banda, Fernández, ha manifestat que “la petició de C’s d’incorporar un servei de transport directe per la CV-149 aprovada en la Diputació és una excel·lent notícia per al municipi de Benicàssim”. Fernández ha aclarit que “la iniciativa millorarà reduint els temps en el trajecte Castelló-Benicàssim” i ha afegit que “cal utilitzar una infraestructura com l’autovia que està desaprofitada quant al transport públic” . Fernández, ha insistit que “aquesta proposta servirà per a fomentar que els veïns i turistes opten pel transport públic reduint el nombre d’accidents, la contaminació atmosfèrica i descongestionarà el tràfic en el municipi durant els mesos d’estiu”.

fernandez sola diputación