• La portaveu, Cristina Gabarda, critica que “el parc seguisca abandonat a la seua sort”i advoca per “assegurar que les futures inversions no siguen danyades com ja va succeir”

Castelló, dimecres 1 de juny de 2016. La portaveu de Ciutadans (C’s) a Castelló, Cristina Gabarda, ha afirmat que“C’s insisteix sobre la falta de seguretat en el Pinar del Grao de Castelló ja que el parc segueix abandonat a la seua sort”. Gabarda ha apuntat que “cal assegurar que les futures inversions en la zona no siguen danyades com ja va succeir recentment i que l’espai siga conservat en el millor estat”.

La líder local ha lamentat que “l’equip de Govern no pose mesures com la proposta per C’s de tancar la zona per les nits per a evitar el vandalisme i les males pràctiques amb el mobiliari urbà per part d’uns pocs”. “Cal posar una solució abans de seguir malgastant més diners públics”, ha conclòs la portaveu.

Així mateix, l’edil ha assenyalat que “C’s ha preguntat pel restaurant del Pinar” i ha reclamat “la rescissió del contracte per impagament de cànons i la mala gestió dels últims anys”. D’altra banda, Gabarda ha declarat en la junta de districte que “la situació d’alguns estudiants de la zona del Serradal és inexplicable, ja que han d’acudir al seu centre escolar caminant per zones perilloses per la falta de transport públic”. Així doncs, la regidora ha advocat “per gestionar amb Conselleria aquesta situació i impedir que cada matí molts menors hagen de posar en perill la seua vida per a acudir al centre escolar de torn”.

Gabarda escaleras diputacion