• El portaveu autonòmic de C’s destaca el treball de “600 activistes voluntaris que durant la campanya s’han sumat al C’s Team”

 Valencia, dilluns 20 de juny de 2016. “Encetem l’última setmana de campanya amb bones sensacions i complint amb les promeses que vam fer a l’inici. Vam dir que seria una campanya pròxima, de carrer, austera i neta i així està sent”, ha declarat el portaveu autonòmic de Ciutadans (C’s)  , Fernando Giner, en una trobada amb periodistes per a valorar la campanya electoral.

“El més gratificant de la campanya de Ciutadans són les persones i molt especialment aquells activistes voluntaris que a través de la nostra web s’han sumat al ‘C’s Team’ per a colaborar”, ha explicat Giner.

D’altra banda el portaveu autonòmic de C’s ha qualificat “d’èxit” l’acció de ‘el candidat responde’: “la saleta ciutadana, amb un sofà en el carrer, ens acosta als veïns, en un context d’intimitat. Allí els candidats, com el nostre número u al Congrés dels Diputats per València, Toni Cantó, tenen l’oportunitat d’escoltar les seues inquietuds i rebre tot tipus de consultas”.

“Moltes persones estàn en situación de desocupació, altres tenen problemes per a emprendre un negoci o necessiten ajudes, per trobar-se en una situació de dependència, i així se’l transmeten als nostres candidats”, ha detallat el líder de C’s.

Per a concloure, Giner ha invitat a tot el món a passar-se demà dimarts, a les 19.00 hores, pel Passeig de la Malva-rosa n.8 per a “charlar amb els candidats en la ‘Salita Ciudadana’ i prendre’s una orxata amb ells”.

20160620 Rueda de Prensa Fernando Giner