La diputada de C’s alerta de la inseguretat de la via per als usuaris i celebra el suport dels grups per a licitar les obres previstes i preservar l’entorn agrícola

València, dimarts 14 de juny de 2016. “La carretera N-238, que uneix Vinaròs amb l’AP7, mai ha complit amb les característiques tècniques i requisits propis d’una carretera nacional i s’ha convertit en un focus d’alta sinistralitat, per la qual cosa cal actuar amb urgència i d’una vegada per sempre per a atallar el problema que afecta a quasi 6.000 vehicles cada dia”. Així ho ha explicat la diputada de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes Merche Ventura durant la defensa de la Proposició No de Llei* (PNL) que ha celebrat el suport de tots els grups en la Comissió d’Obres Públiques per a instar al Consell al fet que reclame al Ministeri de Foment “prosseguir amb les actuacions inacabades i licite les obres previstes de l’eix vertebrador de Castelló”. En esta línia, Ventura ha apostat per “millorar les condicions de la carretera per a fer-la més segura i preservar l’entorn agrícola”.

“Ja n’hi ha prou de paraules, els ciutadans necessiten fets per part del Govern, que l’única cosa que ha fet fins al moment són expropiacions dels terrenys”, ha incidit la diputada, qui ha recordat que “solament amb voluntat política serà possible ampliar la plataforma del tronc de la carretera, controlar els accessos mitjançant vies de servei, construir un pas inferior i una nova estructura per a salvar el barranc de Barbiguera i redefinir l’accés a l’autopista, entre altres necessitats”.

Finalment, la diputada ha recordat que “es tracta d’una reivindicació veïnal històrica i és hora de posar fi les molèsties en la mobilitat en el terme municipal de Vinaròs per als habitants es perllonguen ja durant dècades”.

merche act