• El portaveu autonòmic de Ciutadans lamenta que l’afiliació a la Seguretat Social puge en la Comunitat deu vegades menys que a Espanya

 

València, dilluns 4 de juliol de 2016. El portaveu autonòmic de Ciutadans ha denunciat hui la caiguda de la contractació indefinida en la Comunitat. Segons les dades publicats hui pel Ministeri d’Ocupació, la contractació indefinida en el conjunt d’Espanya ha crescut un 1,81% en l’últim mes mentres que en la Comunitat ha abaixat un 0,79%. 

“El 90,6% dels contractes firmats durant l’últim mes en la Comunitat han sigut temporals. És una bona notícia que hi haja menys persones en la desocupació però no ho és que la majoria dels contractes siguen d’usar i tirar. Açò provoca treball precari de roïna calidad”, ha explicat Giner.

Respecte a les dades d’afiliació a la Seguretat Social, Giner ha destacat: “En el conjunt d’Espanya ha augmentat un 0,56% mentres que el ritme en la Comunitat Valenciana és deu vegades inferior ja que ha pujat només un 0,05%”.

“Fa falta un nou marc per a tindre ocupació de qualitat que ens faça recuperar una caixa de les pensions sana. S’ha tornat a ficar mà a la caixa de la Seguretat Social i este tipus d’ocupació precari no ajuda a llenarla”, ha conclòs Giner.

giner