PRIMER PLENO VIDAL PORTAVOZ• El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, s’ha congratulat “del suport per a la instal·lació de contenidors d’oli domèstic usat”       

Castelló, dijous 28 de juliol de 2016. El grup municipal Ciutadans (C’s) de Castelló ha aconseguit que la seua proposta perquè els empleats públics participen activament en la millora de l’Administració a través d’un concurs d’idees siga aprovada. Sobre aquest tema, el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament, Vicent Vidal, ha assegurat que “logar que els funcionaris puguen aportar les seues idees i les seues propostes perquè el Consistori guanye en eficàcia i eficiència és una bona notícia per a ells però és, sobretot, una excel·lent notícia per als castellonencs”. Així doncs, Vidal s’ha mostrat “satisfet que el treball de C’s repercutisca en una Administració més participativa”. Així mateix, el portaveu adjunt, Manuel Paduraru, s’ha congratulat “del suport de la resta de forces per a instal·lar contenidors d’oli domèstic usat en la localitat ja que suposa un pas més cap a una Castelló sostenible i moderna”.

D’altra banda, el regidor, Jose Antonio Zamora, ha exigit que “l’Ajuntament preste assistència tècnica al Menjador del Pare Ricardo per a solucionar els problemes administratius que li impedeixen culminar o agilitar les gestions amb el Consistori”. “Abans de posar o llevar pressupost, cal trobar una solució perquè d’una vegada per sempre el menjador puga rebre les subvencions que se li han oferit”, ha apuntat Zamora.

D’igual manera, Vidal ha alertat que “els vicis en l’Administració han d’acabar-se, ja que no es pot consentir que els fraccionaments de contractes siguen una pràctica habitual”. En aquest sentit, el portaveu ha afegit que “el que cal fer és dotar a l’Administració de mitjans i personal suficients perquè aquestes mecàniques passen a ser cosa del passat i es guanye en previsió i planificació”.

Respecte al debat generat sobre les Festes, el portaveu ha demanat “explicacions a l’edil de l’àrea sobre l’estat real dels comptes, així com a què es van deure els retards en la presentació de les normatives”. FInalment, Vidal ha recordat que “l’equip de Govern tenia la possibilitat i la responsabilitat d’apaivagar qualsevol enfrontament i cercar una solució viable” .