Paduraru2El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, mostra “la seua satisfacció per aquesta actuació” i recorda que “es tracta d’una iniciativa de C’s”    

Castelló, divendres 12 d’agost de 2016. El portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha demanat que “els treballs contra rates i paneroles del barri de la Guinea s’estenguen a altres punts de la localitat afectats per aquest problema d’insalubritat”. En aquest sentit, l’edil ha mostrat“la seua satisfacció per aquesta actuació”, però ha recordat que “es tracta d’una reclamació que C’s va fer en la Comissió de juliol i de la qual ara veiem els resultats”.       

Així mateix, Paduraru ha manifestat que “des de C’s esperem que aquestes actuacions siguen efectives i donen una solució definitiva als veïns”. “No és l’única zona de Castelló corcada per la insalubritat i per un mal manteniment”, ha assenyalat el regidor, per la qual cosa ha insistit que “aquestes accions es repetisquen de llarg a llarg del municipi, atenent a totes les reivindicacions dels castellonencs independentment del barri en què residisquen”.