• L’edil José María Compte anima a l’equip de Govern a “replantejar-se les seues prioritats”

Benicarló, dijous 18 d’agost de 2016. El regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Benicarló, José María Compte, ha assenyalat, en relació a la controvèrsia per l’usuari d’Adif que no va ser atès en català, que “la vertadera prioritat de l’equip de Govern hauria de ser treballar per la conservació d’una infraestructura que està en condicions lamentables”. “En política cal tenir prioritats i més quan es manegen recursos públics i des de Ciutadans considerem que el vertader problema que té Benicarló amb la seua estació no és la reclamació en concret d’un usuari, sinó l’estat en què es troba l’estació del municipi”, ha assenyalat Compte.

En aquest sentit, el regidor ha criticat que “l’equip de Govern estiga més preocupat per pronunciar-se en un cas aïllat que ha sigut publicat en premsa que dels vertaders problemes dels veïns de Benicarló” i ha destacat que “l’estat precari en què es troba l’estació de tren sí és un vertader problema de fons que hi ha atallar com més prompte millor”. Així mateix, Compte ha manifestat que “els mesos d’estiu són crucials per al nostre país a causa de la quantitat de turisme que rebem i hem de demostrar la capacitat de gestió, serietat i rigurosidad que tenim a Benicarló i amb casos com la imatge de l’estació deteriorada, pintada per vàndals, amb esquerdes i trossos de paret que es desprenen no ajuda en la projecció de la nostra ciutat”.

D’altra banda, a les portes del consistori, Compte ha assenyalat que “en política no tot és criticar” i ha declarat que “agraeix a l’equip de Govern que escoltara la petició que va fer l’any passat Ciutadans amb el sector hostaler del municipi d’apurar en el temps la instal·lació de les barreres taurines per a les festes de Benicarló”. “Els hostalers enguany no es veuran tan afectats en envair les barreres taurines les seues terrasses i han tingut unes setmanes més de tranquil·litat per a poder portar el seu negoci amb absoluta normalitat”, ha agraït l’edil de C’s.

JOSE MARIA- ESTACION 2