• El portaveu de C’s a Vila-real subratlla la “la necessitat que la localitat tinga una estabilitat i no done la sensació d’haver perdut el nord”

Vila-real, dilluns 17 d’octubre de 2016. El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha manifestat que “des del nostre grup municipal esperem que aquesta remodelació del Govern municipal a última hora i d’amagatons siga per a millor”. “Després d’un any de legislatura i, especialment, després d’una pujada d’impostos, no dóna molta confiança que l’Executiu municipal moga les seues peces sense cap criteri”, ha assenyalat Vicent.

En aquest sentit, l’edil ha subratllat “la necessitat que el municipi tinga una estabilitat i una planificació, i no done la sensació d’haver perdut el nord, tal com està ocorrent en els últims mesos”“Es parla del Vila-real de 2025 per a justificar els canvis en el Govern, però i si comencem a parlar pel de 2017, que és l’any més immediat?”, ha qüestionat el portaveu. Finalment, el regidor ha recordat que “són precisament els somnis i els desitjos impossibles els que han portat a la localitat a passar del’empastre del PP al desastre del bipartit”.

20160816