·El portaveu de Cs a Castelló assegura que “el Govern no està posant unes bones bases per a arribar a acords en els comptes”

Castelló, dijous 7 de desembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha criticat “la falta de diàleg del bipartit sobre els pressupostos” i en aquest sentit, ha lamentat que “tota la informació que tinguem els grups de l’oposició del pressupost siga a través dels mitjans de comunicació”. “Si bé des de Ciutadans sempre ens hem mostrats disposats a col·laborar amb el Govern en qualsevol tema pel bé dels castellonencs, aquesta actitud del bipartit no suposa per res una bona base per a arribar a acords en els pròxims pressupostos”, ha remarcat Vidal, qui ha aclarit que “l’equip de Govern encara no ha fet arribar a Ciutadans cap informació dels comptes municipals”.

L’any passat l’equip de Govern només va acceptar una esmena de les 29 presentades, la relativa al transport escolar per als alumnes de zones perilloses, que tampoc va ser engegada, ha recordat el regidor. Així mateix, l’edil ha enlletgit “la falta de previsió un any més del bipartit”. “Enguany, aqueixa falta de previsió és encara major que en anys anteriors, ja que, no sols el període d’al·legacions es realitzarà en el següent exercici, sinó fins i tot el debat en ple, per la qual cosa hem pogut conèixer a través de la premsa”, ha recalcat el portaveu, qui ha finalitzat destacant que una vegada més la relació de tensió del tripartit està llastrant el funcionament de la ciutat”.