·El portaveu de Cs denuncia que “el nou any s’iniciarà amb una altra pujada d’impostos encoberta por part de PSOE i Compromís”

Vila-real, divendres 29 de desembre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha manifestat que “el 2017 ha sigut l’any dels ‘catastrazos’ a Vila-real, ja que al bipartit no li ha bastat amb pujar la contribució un deu per cent als veïns, i és que, a més, aquests s’han trobat, com a regal de Reis anticipat, una contribució extra amb la reliquidació de la revisió cadastral dels últims quatre anys”.         

Sobre aquest tema, l’edil ha recordat que “Benlloch ens va titllar d’alarmistes quan Cs li va advertir fa mesos que amb l’alteració de la valoració cadastral anunciada per l’Estat el problema no solament era la taxa de seixanta euros que els vila-realencs ja han hagut de pagar durant enguany per aquesta mateixa raó, sinó la reliquidació de la contribució dels anys no prescrits, és a dir del 2014 al 2017”. “Ara, el temps ens dóna la raó i els veïns veuen com el bipartit els segueix ofegant fins i tot en dates nadalenques”, ha lamentat el regidor, qui ha assenyalat que “tant de bo es donaren la mateixa pressa per a pagar als proveïdors i negociar les sentències que per a cobrar als veïns, doncs enguany els veïns de Vila-real hauran pagat la contribució dues vegades”.

Així mateix, el portaveu ha denunciat “la pujada d’impostos encoberta de PSOE i Compromís per a 2018″. “Benlloch torna a mentir en afirmar que congelarà els impostos ja que el que realment pretén és augmentar el tipus de contribució que depèn directament del Consistori per a mantenir així el seu poder recaptatori i seguir saquejant als veïns”, ha aclarit el regidor, qui ha exigit al bipartit que “congele, però de veritat el percentatge que depèn de l’Ajuntament amb la finalitat de beneficiar al màxim als vila-realencs”.