·L’edila Ana Riera sol·licita “accions per als que circulen contra direcció o per als corredors que envaeixen el carril bici de l’Ermita”       

Vila-real, dimecres 24 de gener de 2018. La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Ana Riera, ha aplaudit “la campanya anunciada per a millorar la convivència entre bicicletes i vianants, tal com venia reivindicant Cs des d’octubre“, encara que ha matisat que “aquesta s’ha quedat curta i hauria d’ampliar-se a altres accions”. Per a Riera, “a la problemàtica d’aquells que circulen per damunt de la vorera a gran velocitat, s’uneixen altres individus que circulen contra direcció podent provocar accidents de trànsit, sobretot en els creus i girs”.

“Hem d’aprendre a conviure en un espai comú per a garantir la seguretat i el respecte entre ambdues parts”, ha assegurat la regidora, al mateix temps que ha apuntat que “en la majoria dels casos, es tracta de joves que utilitzen aquest vehicle per diversió i que al no haver-hi hagut un control estricte fins ara ho han pres com un mal costum”. “És a dir, no cal posar a tots en el mateix sac, doncs existeix l’altra cara de la moneda, sense anar més lluny el carril bici de l’Ermita és envaït en moltes ocasions per corredors que, d’altra banda, tampoc tenen una pista adequada per a practicar aquest esport” ha explicat la portaveu adjunta, per açò, en aquest sentit, “ha demanat que també s’augmente la vigilància i es prenguen les mesures oportunes”.