· El portaveu, Domingo Vicent, reclama “la col.laboració de l’Ajuntament i del Consell per pal.liar el problema de la xarxa de sanejament de la ciutat”

Vila-real, divendres 8 de juny de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha demanat al bipartit “destinar la inversió del Pla 135 de la Diputació de Castelló a millorar el clavegueram”. “Ja que els primers 180.000 euros es van destinar a alguna cosa tan innecessària com un ‘bar amb ànecs’ en El Molí La Vila, en Cs considerem que la segona oportunitat que ens dóna l’Administració Provincial no la podem tirar per la broda i s’ha d’utilitzar per a alguna cosa que beneficie realment als veïns”, ha assegurat Vicent, qui ha apuntat que “encara que la quantitat no és suficient per al que realment necessita el nostre clavegueram, és un primer pas que al costat de la col·laboració del propi Ajuntament com d’altres institucions com la Generalitat pot ajudar a solucionar aquest problema”.

Així doncs, l’edil ha explicat que “els veïns i comerciants estan farts que quan caiguen quatre gotes els carrers s’inunden o que fins i tot s’expulsen aigües fecals per la falta de revisió i manteniment regular”. “En Cs ja hem reclamat que aquestes revisions siguen més periòdiques i que també la neteja general s’intensifique ja que si els carrers estan més bruts és normal que el clavegueram ho patisca”, ha recordat el regidor.

  • “Una dels grans comptes pendents d’aquest Executiu és el manteniment i la neteja i encara que per a ells no siga una prioritat, per als vila-realencs sí ho és pel que des de Cs anem a seguir defensant que el Govern s’implique en aquest sentit”, ha resolt el portaveu.