·El portaveu, Domingo Vicent, explica que “el seu grup s’abstés per responsabilitat”, però insisteix en “la passivitat del bipartit per atallar l’urbanisme”

Vila-real, divendres 15 de juny de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha lamentat “la demora injustificada en els pressupostos que constaten un IBI de rècord i la passivitat per a resoldre el problema urbanístic per part de PSOE i Compromís”. “Estem davant el Govern de la Marmota que hui a 15 de juny ha aprovat uns comptes per a pràcticament tres mesos, entre que entren en vigor i s’engeguen, i que damunt acabaran tenint els mateixos problemes sinó s’atalla un PGOU caducat i desfasat”, ha assenyalat l’edil.

En aquest sentit, Vicent ha assegurat que “el retard ha comportat al fet que moltes famílies patisquen les conseqüències dels incompliments del bipartit, passant des dels funcionaris, fins a per els pares amb fills en edat infantil o els agricultors i joves del municipi”. “Tampoc s’han pagat les ajudes socials o moltes associacions segueixen tot esperant cobrament per aquest retard”, ha apuntat l’edil, qui ha afegit que “amb aquests pressupostos ni es millora la neteja ni el manteniment de la localitat, les dues grans queixes dels vila-realencs actualment, mentre que en contrapartida la despesa en comunicació segueix sent la segona més alta de la història”

Respecte a l’abstenció de Cs, el regidor ha justificat que “ho fem per responsabilitat amb la situació econòmica tan delicada a la qual ens han abocat i de la qual no tenen cap culpa els veïns, amb l’esperança que una vegada per totes el bipartit deixe la ruleta russa de l’urbanisme i prenga les mesures pertinents”.

Finalment, el portaveu ha lamentat que “un ple tan important com el de pressupostos haja sigut per moments el més semblat un circ en el qual es debatia de tot menys dels comptes per a 2018”.