• El portaveu en La Vall insisteix que “si cap de les propostes del Consell és avalada pels afectats, Cs no la recolzarà”

La Vall d’Uixó, dijous 28 de juny de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de La Vall d’Uixó, Manuel Hernández, ha reclamat que “convocar immediatament a una taula de treball a tots els agents implicats, és a dir, veïns, partits polítics i tècnics per a valorar els dissenys de la Conselleria per a Carmaday”. “Després de més d’un any esperant la resposta del Consell, no podem esperar més i hem de posar-nos a la feina per a resoldre el nyap que el Botànic amb la connivència del tripartit de la Vall va perpetrar en aquest barri, tal com ha vingut denunciant Cs des del minut un”, ha subratllat Hernández.

En aquest sentit, l’edil ha advertit al Govern municipal que “si cap de les propostes de Conselleria és avalada pels afectats, Cs es negarà al fet que tire endavant i lluitarà pels interessos del barri”. “La rotonda del Carmaday és perillosa per a la seguretat vial, danya la salut dels afectats per la contaminació acústica i perjudica a les fàbriques contigües”, ha assenyalat el portaveu i per açò, ha insistit a l’Executiu a “deixar de crear problemes on no existeixen i actuar amb diligència i rapidesa davant aquest cas que sí que és important per al futur de la ciutat”.