· Vicent assegura que “el bipartit no té projecte per a pal.liar els problemes en el clavegueram o per a enfrontar la brutícia”

Vila-real, dijous 16 d’agost de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha demanat, després de les últimes pluges, “accelerar les mesures per a actuar contra les inundacions en el municipi” i, en aquest sentit, ha lamentat que “una vegada més, el bipartit no haja superat la prova del cotó ja que malgrat els múltiples anuncis per a pal·liar aquesta problemàtica, l’últim una inversió de 200.000 euros, la vida segueix igual i punts com el camí Vell Vila-real-Borriana, l’Avinguda Francesc Tàrrega, Pius XII el carrer Betxí, etcètera, s’inunden o s’omplen d’excrements expulsats dels embornals”.             

Vicent ha apuntat que “l’equip de Govern no té un projecte de ciutat ni per al clavegueram ni per al manteniment o la brutícia, dues de les grans queixes dels veïns”. “L’única cosa que ha fet fins ara és culpar als vila-realencs en lloc de cercar solucions i gestionar que és per al que els paguen”, ha assegurat l’edil, qui ha recordat que “entre les solucions està la proposta aprovada a Cs sobre la creació d’una taula de treball amb la Comunitat de Regants per a abordar possibles reformes en les quals s’estudie la utilització de la Sèquia Major com a desguàs”.

En definitiva, per al portaveu “Vila-real està més brut que mai, més mal mantingut que mai encara tenint els veïns que pagar més Contribució que mai, és a dir, ens trobem amb una recaptació de rècord per a uns serveis de pena”.