• Els diputats provincials de Cs s’abstenen i renuncien a les retribucions per la sessió

Castelló, dimecres 28 de gener de 2021. La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha defensat la postura de la formació taronja davant la convocatòria del ple extraordinari sol·licitat pel PP i en aquest sentit, la diputada ha assegurat que “com era d’esperar, aquesta sessió plenària no ha aportat res. Només ha empitjorat la guerra entre PP i PSOE i ha donat ales al partidisme en una època en què hauria de prevaldre el diàleg i l’altura de mires”. “Des de Cs continuarem defensant la utilitat d’aquesta institució per damunt de colors polítics sobretot en un moment tan excepcional i d’emergència com l’actual amb la pandèmia”, ha subratllat la portaveu i per això, ha anunciat que tots dos diputats renunciaran a les retribucions percebudes.

Així doncs, la portaveu ha manifestat que “des de Cs volem que es publiquen al més prompte possible les ajudes i plans previstos, entre altres coses perquè hem col·laborat acordant molts d’ells amb el Govern, cosa que el PP no, amb el seu vota en contra en els pressupostos”. “En política cal ser coherents i conseqüents”, ha postil·lat Fernández, qui ha lamentat que “amb aquesta mena de peticions es pose en dubte el treball dels funcionaris de la casa”. 

Finalment, la diputada ha assenyalat que “en els temps que corren fa falta més agilitat i eficàcia que la demostrada fins ara pel bipartit, però també fa falta política útil, diàleg i sentit comú en benefici de tots els castellonencs. I això precisament és pel que continuarem apostant des de Cs malgrat qui li pese”.