• La portaveu, Cristina Fernández, subratlla que “C’s mantindrà les negociacions per a canviar les dates i arribar a un consens”       

Benicàssim, dijous 7 de juliol de 2016. La portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández ha traslladat a la direcció del Festival del Rototom que “és necessari garantir el correcte compliment de les ordenances municipals amb la finalitat de compatibilitzar l’increment poblacional d’aquests dies, la sostenibilitat ambiental de l’entorn i la convivència entre veïns, assistents al festival i turistes”.

En aquest sentit, Fernández ha afegit que “un dels acords aconseguits és que les activitats de neteja fora del recinte compten amb els màxims recursos possibles, entre els quals es troben els serveis municipals i el voluntariat del festival per a evitar la insalubritat i els desperfectes en les platges, papereres o mobiliari urbà”. “També s’abordaran campanyes de sensibilització i informació entre els assistents que fomenten el civisme i la concòrdia”, ha matisat la portaveu. Així mateix, la regidora ha subratllat que “C’s mantindrà les negociacions amb la direcció del festival per a poder arribar a un consens que beneficie a totes les parts, hostalers, veïns, turistes i organitzadors quant a les dates de celebració de l’esdeveniment”.

Finalment, l’edil ha insistit que “C’s està a favor dels festivals de música, ja que formen part des de fa temps de l’ADN de Benicàssim i potencien la imatge internacional del municipi, però que, com tot, cal cercar l’equilibri entre els veïns, els assistents i els turistes de manera que puguen gaudir de les platges, la música i els espais públics de la localitat al màxim”.

Foto blog