· La portaveu, Cristina Gabarda, advoca per “anar més enllà dels símbols i els gestos” i “iniciar la formació des d’edats primerenques en l’ensenyament”                      

Castelló, dimarts 26 d’abril 2016. La portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha apostat per “realitzar tallers des d’edats primerenques per a fomentar l’educació en valors d’igualtat, diversitat i respecte cap a les diferents opcions i realitats sexuals existents com a element complementari a la moció presentada contra la LGTBifobia”. “Es tracta d’una qüestió a la qual ningú pot ni deu romandre alié i en la qual C’s està molt compromès des dels seus inicis promovent diverses iniciatives i conferències en defensa del col·lectiu LGTB”, ha apuntat Gabarda.

Així mateix, l’edil ha assenyalat que “l’educació és imprescindible per a frenar i evitar actituds de discriminació presents i futures en la societat”. “Cal anar més enllà dels símbols i els gestos, perquè el realment important és respondre amb fets com l’ensenyament i la conscienciació”, ha afirmat Gabarda, qui ha sentenciat que espera que “la seua iniciativa siga recolzada pel tripartit doncs en aquest cas totes les propostes sumen i poden ajudar a lluitar contra la LGTBifobia”.

GABARDA CARA