• El portaveu, Domingo Vicent, critica “l’oportunisme del Govern municipal en copiar una proposta de C’s, després de rebutjar-la fa dos mesos”       

Vila-real, dimarts 5 de juliol de 2016. El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha aplaudit “l’engegada de campanyes informatives per a acabar amb l’orina i els excrements dels gossos”, al mateix temps que ha criticat “l’oportunisme de l’equip de Govern ja que es tracta d’una proposta presentada per C’s fa dos mesos i que va ser rebutjada amb l’excusa que ja s’estava treballant en aquest assumpte”. “Segons sembla, tal com va detectar C’s, s’estava treballant poc i malament a causa de les queixes constants dels veïns”, ha apuntat Vicent.

Així mateix, l’edil ha manifestat que “cal acabar amb la insalubritat que inunda els carrers de Vila-real pel comportament incívic d’alguns propietaris” i per açò, ha insistit que “la conscienciació dels veïns hauria de ser periòdica i no sol fruit d’un toc d’atenció per part de l’oposició”. “El manteniment i la neteja de Vila-real és un assumpte que preocupa a C’s i en el qual el Govern municipal sempre trobarà un aliat per a millorar i aconseguir una ciutat en la qual valga la pena viure i conviure”, ha conclòs Vicent.

IMG-20150824-WA0004