·El portaveu en l’Ajuntament, Domingo Vicent, recorda que “fins a març no tindrem pressupostos municipals perquè no s’han fet els deures a temps”

Vila-real, divendres 26 de gener de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha recriminat “la falta de paraula del bipartit amb el lliurament de l’Execució Pressupostària a l’oposició”. “PSOE i Compromís riuen en la cara de Cs cada vegada que ens asseguren en plens o comissions que a la següent cita o bé en mà o per correu ens van a lliurar aquest document i passa el temps i ho segueixen sense fer”, ha subratllat Vicent, qui ha apuntat que “potser, oculten aquesta informació als grups municipals i també als veïns perquè tenen por que es destape que han gastat per damunt de les seues possibilitats i que han incomplit la majoria de les inversions pressupostades per a 2017”. 

En aquest sentit, l’edil ha recordat que “a més, el Govern està incomplint un mandat plenari, segons el qual van aprovar una moció de Cs per a lliurar trimestralment aquesta Execució alhora que pujar-la a la web municipal amb la fi que tots els vila-realencs pogueren veure en què es gasten els seus impostos”. “Estem a la fi de gener, amb uns pressupostos prorrogats per, d’acord amb l’Executiu, unes sentències del Jutjat d’expropiació que van anar ja abonades a principis de mes i que, per tant, es tracta d’una excusa insostenible”, ha postil·lat el regidor i ha afegit que “per a Cs, es tracta simplement d’una qüestió d’incapacitat i irresponsabilitat d’un bipartit que no ha fet els deures a temps”.