· El portaveu, Domingo Vicent, augura que “serà complicat complir amb allò pressupostat per a 2018 perquè el temps que resta és escàs”

Vila-real, divendres 17 d’agost de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha demanat “la convocatòria immediata de les ajudes a l’escolarització infantil, una vegada ha entrat per fi en vigor el pressupost per a 2018″. “Ja que durant el 2017/2018 aquestes es van anunciar però mai es van fer efectives, des de Cs esperem que almenys aquestes subvencions s’engeguen abans d’iniciar-se el present curs”, ha manifestat el regidor.

Així, per a Vicent “els pares de Vila-real han sigut enganyats pel seu Govern i comencen a estar farts d’anuncis incomplits i de retallades, mentre els pugen la Contribució a màxims històrics”. “A aquestes ajudes pendents se sumen també les destinades als agricultors que damunt no solament han hagut de suportar que no els pagaren el promès en 2017 sinó que la quantitat per a enguany no anara doblegada respecte a l’anterior com a compensació”, ha afegit l’edil, qui ha augurat que “a hores d’ara, serà pràcticament impossible que es complisca amb el pressupostat doncs després de l’estiu l’Executiu hauria d’haver fixat ja el seu objectiu en els pressupostos de 2019 i no estar encara pendent de començar a executar els de enguany”.