Marín-Buck: “La voluntat política no és cosa de sigles sinó de persones i en el Govern d’Espanya, on competeix i governa Podem poden solucionar-ho”

Castelló, dimarts 28 de juliol de 2020. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat “la descordinació programàtica de la formació morada ja que en cada lloc diuen una cosa”. “Els mateixos que a Castelló veten una iniciativa contra la ‘okupació’ d’habitatges i en defensa del propietari de l’immoble privat, a tan sols 70 km, el mateix partit condemna l’assalt a la propietat privada”, ha explicat Marín-Buck.

En aquest sentit, el portaveu de Cs ha manifestat que la Declaració Institucional del seu partit “vetada” per Podem i Compromís en la junta de portaveus prèvia al ple del dijous “desemmascara” als seus responsables en la Capital per “donar-li més importància a la signatura de la iniciativa que al fons del contingut en defensa dels propietaris víctimes d’un habitatge okupat”.

“Per més que insistisquen, la llei actual deixa desemparat als qui pateixen cada dia aquest fenomen social i en Cs volem que l’Estat siga garant amb qui compleix amb els seus impostos des del moment que adquireix un habitatge, sent això compatible amb ajudar als que necessiten un sostre seguint els tràmits administratius i en compliment de la legalitat”, ha traslladat Marín-Buck.

Que finalment ha criticat les excuses dels membres de la formació morada que “per a vetar tal iniciativa atribueixen desconformitat en la forma però no en el fons”. “El que està clar, que la voluntat política no és cosa de sigles sinò de persones, per això a Castelló voten una cosa i a Vinaròs una altra i en el Govern d’Espanya on governen i tenen la competència podrien haver proposat la solució al problema si de veritat els preocupa aquesta ‘okupació’ com va dir el Sr. Navarro ahir”, ha conclós el responsable de Cs a Castelló.